Over mij

reshma foto

 

Mijn naam is Reshma Ramdhiansing en ik ben geboren in 1980. 

 

Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest in wat er zich in de mens van binnen afspeelt. De vragen die bij mij opkwamen waren:
Wat maakt dat iemand een bepaald gedrag vertoont en welke gevoelens gaan daarbij gepaard?”.

Door mijn nieuwsgierig naar mijn eigen gedragingen en bijbehorende gevoelens ben ik al snel op zoek ben gegaan naar wie ik daadwerkelijk ben. Dankzij hypnose- en regressietherapie heb ik stil kunnen staan bij mezelf en daardoor patronen (onbewuste overtuigingen) kunnen opsporen. Hierdoor kreeg ik antwoorden op vragen die ik altijd had, wat mij zelfheling heeft gebracht (en nog steeds) en ben ik veel meer in mijn innerlijke kracht gekomen. Door zelfinzicht kon ik mijzelf accepteren voor wie ik ben en heb ik ook leren loslaten van emoties en situaties die er niet meer toe doen.

Mijn doel is dan ook om mensen te begeleiden in hun proces van zoektocht, voelen en antwoorden vinden. Ik vind het als therapeut belangrijk om me goed af te stemmen op de persoon met wie ik werk. Ik help jou om jouw innerlijke kracht naar voren te halen om zo te ontdekken welke kwaliteiten/talenten je hebt en deze (weer) te kunnen gebruiken in jouw leven. In afstemming met jou kijken we samen wat er voor jou nodig is om jouw doel(en) te bereiken. Daarbij vind ik het ook belangrijk dat jij je op je gemak (veilig) voelt om je naar mij toe te openen. Vanuit het zelfhelend vermogen van de mens vind ik het vanuit mijn hart zo mooi en dankbaar om een ander in dit proces te helpen.

De opleiding tot hypno-, regressie- en reïncarnatietherapeut heb ik gevolgd aan Trance Art academie.